Statusuri:Despre viata

Status despre viata 1: Despre viata putem sa vorbim foarte mult,insa viata trebuie traita,ea insemna incercari si plarece, nu vorbe goale.
Status despre viata 2: In viata necazuri vom avea,o spune si Biblia.Important este sa trecem peste toate incercarile si sa traim cat se poate de fericiti.
Status despre viata 3: Daca viata iti da o plama nu fi suparat.Fi increzator in ziua de maine si bucura-te de fiecare moment pe care il traiesti.
Status despre viata 4: Viata iti poate oferi libertate sau nu, asta depinde de cata grije ai de tine si cum te impaci cu lumea.
Status despre viata 5: Viata fara griji e precum iubirea fara sex.Oare cei care nu au griji sunt impotenti sau la menopauza?Sau pur si simplu nu au chef de viata?
Status despre viata 6:Viata este insa relitatea din jurul nostru.Daca nu ma crezi deschide bine ochii si vezi,simte,auzi si miroase lucrurile din jurul tau.
Status despre viata 7: Daca viata iti da o palma da-i si tu doua.Nu o lasa sa te invinga pentru ca asa vei fi intotdeauna invingator.
Status despre viata 8: Nimeni nu iti preda lectii despre viata iar scoala vietii nu se face intr-o cladire anume.Singur trebuie sa experimentezi si sa traiesti lucrurile.
Status despre viata 9: Daca viata este cel mai important lucru ,atunci moartea cat de importanta este daca ea este cea care pune capat vietii?
Status despre viata 10: Traieste-ti viata plin de bucurie langa persoana iubita si toti prietenii adevarati fara nici o parere de rau.
Status despre viata 11: De ce viata nu este egala cu toata lumea?Cu ce am gresit eu ca m-am nacut aici?De ce nu m-am nascut intr-un loc mai bun, plin de prosperitate si bunatate?
Status despre viata 12: In viata cel mai puternica va supravietui.Asta a fost adevarat din totdeauna.Este legea naturii, cel mai puternic invinge.
Status despre viata 13: Tu ce alegi sa fi in viata?Animalul de prada sau prada care se ascunde permanent de vultur?
Status despre viata 14: Daca in viata iti doresti ceva cu adevarat atunci trage cu dintii de acel ceva pana cand vei reusi sa obti ceea ce doresti.
Status despre viata 15: As putea vorbi mult desore viata mea, insa nimeni nu m-ar asculta pentru ca fiecare are viata lui si ar zice "nu te baga in viata mea aiurea".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu