Statusuri:Statusuri frumoase

Status frumos 1: Ma vezi?Ma citesti?Foarte bine asa si vreau pentru ca eu sunt cel mai frumos status.Status mai frumos ca mine nicaieri nu o sa mai gasesti.
Status frumos 2:Frmusetea si iubirea sun cele mai importante lucruri pentru unii oameni insa adevartul lucru important nu o sa il cunoastem niciodata.
Status frumos 3:Buz daca ai timp , am o afacere pentru tine.Platesc bine daca ii descoperi pe cei care stau pe invisible si nu dau nas cu realitatea virtuala.
Status frumos 4:Mess-ul este unul dintre cele mai mari jocuri de razboi.Cei care au curaj si onoare ii poti vedea cum ataca iar cei lasi si pricajiti stau pe invisible.
Status frumos 5:Totul este frumos, nimic nu ma intristeaza si nimic nu imi face rau.Am tot ce vreau si toata lumea ma lasa in pace.....Pffff, mama iar m-ai trzit.....E dimineata?Sa imi bag ceva ,trebuie sa merg iar la scoala.
Status frumos 6:Am stat si m-am gandit putin cu ce seamana femeia, si am ajuns la concluzia ca daca nu e frumoasa e ca masina de spalat.O bagi in priza si uiti de ea ...
Status frumos 7:Poti intelege viata doar privind in urma ta insa daca vrei sa o traiesti trebuie sa privesti mereu inainte.
Status frumos 8: Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul!
Status frumos 9: Cui pe cui se scoate, insa principala problema este ca am o lada plina de cuie batute si nici unul cu care sa le scot pe restul.
Status frumos 10:M-am intrebat de ce oamenii au pus nume de femeie uraganelor, insa de la prima prietena mi-am dat seama ca femeile sunt ca uraganele, vin vijelioase si te lasa fara bani,casa si masina.Oare asta e valabil doar pentru femeile frumoase?
Status frumos 11: Eu sunt cel mai bun,cel mai tare,cel mai frumos ,iubit, de temut si intrasnet.Tu cine esti de vrei sa ma contrazici intruna?
Status frumos 12:Ia spune , tie cum iti merge in viata? A rasarit sorele cu adevarat in sufletul tau sau doar a ranjit, catre un umil,cu un suras ironic ?
Status frumos 13:Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa sti ca nu va fi niciodata al tau.
Status frumos 14: Am sperat mult in viata mea, chiar enorm de mult si ghiciti ce?Am ramas cu speranta si sunt mandru de asta :> .
Status frumos 15:Ganduri negre se aduna,ferestete de navalnicul fulger ce o sa il napustesc asupra ta.>:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu