Statusuri:Statusuri iubire

Status iubire 1:Iubirea este un lucru de nedescris, pe care nici marii filosofi nu l-au putut intelege.Iubeste si fi iubit neconditionat.
Status iubire 2:Iubirea este cel mai important lucru in viata.Fara iubire oamenii ar fi roboti.Din iubire se naste viata insasi.
Status iubire 3:Nu lasa iubirea sa te orbeasca dar nici rutina vietii sa te copleseasca.Adulmeca fericirea vietii prin iubire si implinire.
Status iubire 4:Pentru iubire multi oameni au murit insa probabil ca nici unul nu ar regreta acest lucru daca ar putea vorbi despre asta.
Status iubire 5:Iubirea conduce intreaga lume.Daca nu ma crezi deschide ochii si priveste in jurul tau si spunem cati indragostiti vezi?
Status iubire 6:Iubirea este cel mai nobil lucru de cand a fost creat omul.Prin iubire noi am fost facuti.
Status iubire 7:Iubirea inseamna sa ii oferi libertate celui iubit si nu sa il ti legat in "lanturi".O relatie adevarata inseamna libertate si iubire neconditionata.
Status iubire 8:Nimeni si nimic in lumea asta nu o sa destrame iubirea dintre noi doi.Te voi iubi pana cand moartea ne va desparti.Sa ti minte acest lucru cate zile vei trai
Status iubire 9:Cine nu a iubit niciodata inseamna ca nu e om.Daca treci prin viata fara iubire inseamna ca poti spune ca ai trait degeaba.
Status iubire 10:De ce sa te droghezi cu tot felul de halucinogene cand singurul "drog" care iti da adevarata placere este iubirea?
Status iubire 11:Daca iubirea s-ar putea masura probabil ca numarul care ar reprezenta-o ar fi astronomic.
Status iubire 12:Ce e mai frumos decat doi batranei,sot si sotie, spunandu-si unul altuia "Te iubesc"?Ei au trait fericiti ani intregi si sunt la fel de fericiti si acum.
Status iubire 13:Daca Raiul este fericire atunci el reprezinta iubirea,iar Iadul ura intruchipata pe pamant.
Status 14:Omul a fost creat a-si iubi aproapele.Insa Dumnezeu spune sa va iubiti si sa va inmultiti prin iubire.
Status 15:Cel mai important lucru pentru mine este iubirea.Cel mai important lucru pentru tine nu e iubirea si asta ne face sa fim straini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu