Statusuri:Statusuri la misto

Status la misto 1: Totul este la misto,nici nu crezi ce brand am yo,daca tu te pui cu mine,pun pariu ca nu ti-e bine.
Status la misto 2: N-am sa-ti cer ce nu poti duce,la misto ea te seduce,ai sa vezi ca nu e bine c-am facut misto de tine.
Status la misto 3: Ce-ai sa facei tu mai rechine ,ca o sa fac misto de tine,si nici macar nu ai sa crezi, dar nici macar nu o sa ma vezi.
Status la misto 4: Te rog fumos sa nu ma iei la misto pentru ca acum vanez muste prin casa cu placa de snowboard.Asa o pedepsesc pentru cate trante am luat cu ea,dar si pe muste pentru ca ma bazaie la melodie.
Status la misto 5: Elodia,daca intrii pe mess te rog sa imi dai un buzz.Cioaca mi-a zis sa iti spun ca vrea sa apri la OTV.S-a saturat ca Diconescu sa faca misto de el.
Status la misto 6:As vrea sa scap de cosmarurile pe care le am.Nu mai vrea sa dorm cu tine si sa sforai de parca cineva ar taia lemne la circular.
Status la misto 7: Beau atat de mult incat cred ca am devenit ruda de familei cu Jack Daniel`s ,Ballantines si Johnny Walker.
Status la misto 8:Daca inteligenta ma urmareste inseamna ca eu sunt mai rapid decat ea, insa cred ca inteligenta nu are nici un motiv sa ma urmareasca.
Status la misto 9:Am auzit ca munca nu a omorat nici un om pana acum,insa nu as vrea sa ma apuc de munca si sa mor printr-o exceptie.
Status la misto 10:Azi dimineata m-am apucat sa numar colturile unei bile si laturile unui cerc.Nici pana acum nu am reusit sa gasesc un rezultat.
Status la misto 11:Daca esti urat(a) nu te chinui sa iti pui o poza la avatar cu tine.Nu vreau sa fac infarct ,sa ajung la stiri si sa faca lumea misto de mine.
Status la misto 12:Frunza verde ,ochi de peste,uite prostul cum citeste.Si acum esti suparat,dar din poanta ai muscat.Iti e frica ca esti prost ,mai bine ai roade un os.
Status la misto 13: A fost odata un om plictisit si nu avea ce face.Era mediocru si destul de singuratic, fara prea multi prieteni.Era vai de pielea lui si cu toate avea probleme.Visa la cai verzi pe pereti si lumea il lua de prost......Sti ce facea ?Citea toata ziua statusuri pe mess.
Status la misto 14: E mai bine sa te ascunzi in spatele unui calculator.Macar asa iti ascunzi mirifica "frumusete".Oare merita sa ies cu tine in oras?
Status la misto 15:Daca vrei sa citesti un status misto citeste in alta parte.Statusul meu e doar pentru ati manca cateva secunde din viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu