Mesaje haioase:de Craciun


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.1:

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.

As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...

As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.2:

Pe la colturi unii spu ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina. Langa brad si langa foc sa te umple de noroc. Craciun Fericit!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.3:

Deschide-ti sufletul si primeste urarile mele cele mai bune!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.4:

Azi mosul a plecat in cursa cea mai lunga din an. Iar pana la sfarsitul acesteia a promis sa treaca si pe la tine, sper sa ajunga cat mai repede si sa te bucure cum nu a mai facut-o niciodata.


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.5:

Timpul se scurge incet, incet si lasa in urma amintiri placute. Noi oamenii ar trebui sa fim mai ingaduitori si sa ne bucuram de clipele petrecute. Mai este putin si vine Craciunul, o zi a eternitatii. Sa lasam deoparte tristetea, sa ne bucuram cu totii. Cu mici, cu mari, tineri si batrani, sa dam dovada ca suntem romani. O zi de neuitat sa fie pentru toti,Pentru parinti, copii, bunici si nepoti. Sa stim sa pretuim aceasta sarbatoare, Alaturi de cei dragi!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.6:

Lustruieste-ti ghetele si poti sa mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Sarbatorile de iarna sa vina doar cu zambete si voie buna... Sa le imparti apoi in stinga si in dreapta. Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.7:

Fie ca Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Nasterea Domnului sa va aduca fericire in case si caldura in suflete.

Craciun Fericit si Pace!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.8:

Viata e frumoasa, sta in mainile noastre sa ne fie mai bine. Fie ca spiritul Craciunului sa ne mangaie inima, sa ne descreteasca fruntile, sa ne aduca iubire sa ne lumineze mintea pentru a ne face viata mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu