Statusuri/Mesaje:de Anul Nou


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.1:

Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare.
Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram : " La multi ani mult noroc si multa, multa fericire!!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.2:

Sa crezi mai mult in tine,
Sa ai parte de iubire,
Sa ierti mult mai usor,
Sa muncesti cu mai mult spor!
Bucura-te de viata!
La multi ani!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.3:

Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de sapt de liniste, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de noroc, 525600 de min de succes, toata viatza langa persoana iubita, LA MULTI ANI!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.4:

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...

Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...

LA MULTI ANI!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.5:

Cand Mosul s-a impiedicat de pragul casei mele l-am ajutat sa se ridice cu o conditie: Sa te faca sa uiti toate grijile si supararile din anul ce tocmai isi scurge ultimele ceasuri in clepsidra timpului si sa-ti aduca in anul ce astepta ca timpul sa intoarca clepsidra numai implinirii si relizarea dorintelor ce au fost doar sperante in acest an!LA MULTI ANI!!!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.6:
Toate visele si toate sperantele sa se adune si sa iti lumineze calea in viata sa iti faca o lume a ta in care sa te simti fericita si iubita. Lumea toata este a ta trebiue doar sa dai iubire iubirii si atunci toate si in toate se vor rezolva. Te pupic dulce :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu