Statusuri/Mesaje: SMS de fericire Craciun 2011/2012


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.1:

Craciunul e momentul in care privim in inima noastra si ne aducem aminte de toti cei pe care ii iubim si suntem legati de ei. Si tu esti printre ei,de aceea iti doresc un Craciun Fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.2:

Reteta pentru un an bun: - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber,insotita de LA MULTI ANI !


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.3:

Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.

Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.4:

Am pornit sa-ti Colind de Craciun

Sa iti cant in Ajun

Bucuria s-o simtim si pe Isus sa-l cinstim.

La Multi Ani cu Sanatate sa va dea D-nul de toate si in anul ce-o sa vie mult mai multa bucurie....


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.5:

Sa ne amintim ca fiecare atingere a unui fulg de nea nevinovat care cade si ni se topeste pe ploape ori pe frunte,ca fiecare atingere a gerului necrutator al iernii,ca fiecare 24 a lui decembrie si fiecare brad impodobit afara sau in case, ca fiecare declaratie ce vine din suflet ...nu-i nimic altceva decat Spiritul Craciunului, care trebuie sa ne inunde sufletele oriunde si cu oricine am fi!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.6:

Cand ti-e somn gandestete la bine ....cand dormi viseaza bine ....cand te trezesti gandestete la bine ...daca totul merge rau....zambeste! Maine poate fi si mai rau! De sarbatori gandeste pozitiv alaturi de cei mai buni prieteni


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.7:

De Craciun iti doresc sa fii fericita si iubita... alaturi de mine!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.8:

Mos CRACIUN bate la usa/Scoate mana din manusa/Si va da din palma lui/Darurile cerului/Langa brad si langa foc/Sa va umple de noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu