Statusuri/Mesaje: Christmas Status


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.1:

Stelute argintii coboara acum din cerul inghetat, cazand lin pe pajistea amintirilor de Craciun din copilarie.

Focul arde zglobiu incalzindu-mi inima, colindele imi suna dulce in urechi. Mirosul cozonacilor si al bradului din coltul odaii inunda casa iar febra sarbatoriilor de Craciun imi umple sufletul de sarbatoare.

E scenariul unui craciun traditional.A cest scenariu e TOT o senzatie, miros, note muzicale.

Va urez tuturor o senzatie, un miros si note muzicale de Craciun fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.2:

Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.3:

Mosu' s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.4:

Sa va fie casa, casa

Cu bucate noi pe masa

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu'n viata cat mai lin,

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.5:

Pentru ?omul mare? din tine: Craciun fericit, si un an nou - ca de obicei :) - mai bun decat toti cei dinainte! Iar pentru copilul din tine: nu uita sa te speli pe dinti, sa te joci in fiecare zi in aer liber, sa te uiti cu atentie la ceilalti, si? sa visezi! Nu e nimic mai trist decat tristetea unui om vesel! Un batranel cu chipul drag a sosit la tine in prag. Sa nu-l gonesti, e Mos Craciun si iti aduce un an bun. "La Multi Ani!"


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.6:

Iarna ne-a adus unul dintre cele mai frumoase prileje de bucurie: Craciunul!Sufletul meu tresare de bucurie la vederea stralucirii luminilor care impodobesc orasul, la auzul colindelor dulci de Craciun si la vederea zambetului de pe fetele tuturor!

M-am gandit ca poate tu in momentul acesta ai pe suflet o grija care te impiedica sa te bucuri si vreau sa te ajut sa zambesti putin!

Adu-ti aminte de momentele cand erai copil mic si asteptai cu sufletul la gura venirea mosului!:)Iti amintesti?Cum stateai si te gandeai cum poate intra mosul in noaptea aceea in casa daca tu nu ai hogeag!:))Sau cum de stia el de existenta tuturor copiilor din lume...si cum de reusea intr-o singura noapte sa imparta cadouase la toti? Retraieste in mintea si sufletul tau acele momente dulci si macar pentru o clipa vei uita de durere, griji, suferinta!

Craciunul e sarbatoarea sufletului!Lasa-ti sufletul sa zburde, sa se incalzeasca la luminitele ce iti impodobesc orasul, casa, si sa cante alaturi de copii colindele sfinte de Craciun!

Craciun fericit si fie ca sarbatoarea sfanta sa-ti aduca multe bucurii!Te umplu de pupici poate macar asa te conving sa traiesti cu adevarat clipele frumoase ale Sarbatorilor!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.7:

Sa sti ca, daca nu ai nici un cadou de la mine sub brad, in dimineata de Craciun, nu inseamna ca ai fost neascultator...poate i-o fi fost frig sarmanului Mos, si o fi gasit o sticla de tarie... si o fi golit-o...si acum doarme si el linistit ca ii este cald si bine...

Craciun Fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Christmas Status nr.8:

Poate va ninge de Craciun,

Si-n palma astfel sa adun,

Fulgi reci de nea, dumnezeiesti,

Cu ei si ingeri si lumina si povesti



Cununa din ei am sa impletesc

Pe frunte sa ti-o potrivesc,

Si astfel tot ce-i sfant, iubire si speranta

Pe tine, iubire, sa te calauzeasca in viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu