Statusuri/Mesaje: cadou de Craciun


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.1:

Cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi esti tu! Nu esti frumusetea unui trandafir, linistea unui amurg sau mirosul unui crin. Esti mai mult decat toate acestea. Esti tot ce-mi doresc. Te iubesc!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.2:

Iti doresc ca fiecare glob de pe bradul tau sa-ti aduca aminte de fiecare an trecut din viata ta, incepand cu clipele in care il asteptai cu nerabdare pe Mosu, si pana in clipa de azi in care il astepti, insa cu o alta atitudine. Sper sa primesti ce-ti doresti!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.3:

Sper ca iarna asta va fi asa cum iti place tie: cu ninsoare, cu o casa plina de lume, cu bradul de Craciun impodobit. Sa te bucuri de aceste sarbatori si de ceea ce iti ofera viata. Iti urez cele mai fericite sarbatori si multa sanatate si iti trimit imbratisare de departe!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.4:

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.5:

Sarbatori vesele si imbelsugate alaturi de cei dragi! Poate vine la tine Mosul anul asta, ca prin zona noastra sunt nameti, polei si chiciura si ajunge mai greu...

Si daca vine puneti o vorba buna si pentru mine! Ma cumintesc pana la Craciun!Promit!

Corina


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.6:

Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.7:

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.8:

In preajma srabatoriilor de iarna, cand fulgi de nea bat pe la ferestre, iar copiii colinda din casa in casa cu clopotei si zurgalai fermecati, rasunand din vocile lor colinde miraculose, eu imi fac simtita prezenta cu sufletul si gandul catre voi toti dragi mie urandu-va traditionalul "La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu