Status:Craciun 2011


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.1:

Nu.ti urez decit sa ai parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.2:

De sfintele sarbatori doresc tuturor multa, multa sanatate, fericire, noroc in toate, o masa imbelsugata, bani si

La multi ani!


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.3:

A venit Craciunul!!! S-a indreptat cu pasi repezi...a venit..ma simt fericita, insa, cand vad colindatorii in pragul usii, bucatele pe masa, cand Domnul ne pazeste, cand mos craciun bate la geam...ma gandesc la cei din jurul meu...care...nu au o casa...dorm pe unde apuca, nu au ce manca, iar pentru ei, Craciunul e o zi ca oricare alta...si imi doresc ...k intr o zi, sa nu mai existe atata saracie, rautate, si pentru toti, CRACIUNUL, sa fie cu adevarat o sarbatore!!


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.4:

Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca linistete si pace in suflet. Ganditi-va ca atunci cand va impodobiti bradul de Craciun, impodobiti ieslea cu paie umede si galbene in care s-a nascut Iisus Hristos. Fiecare casa poate deveni o iesle in care Mantuitorul se naste. Sarbatori fericite!


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.5:

Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze.

CRACIUN FERICIT!


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.6:

Sa ai parte de un Mos Craciun tanar si viguros :)))!


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.7:

De Craciun sa fim mai buni, sa fim mai atenti si mai iubitori, sa fim mai aproape de cei dragi, sa ne bucuram de ei, sa ii iubim si sa fim iubiti.



Craciun fericit!! Un Craciun de vis!!


Mesaje/SMS-uri Craciun 2011 nr.8:

...Nimic mai frumos,mai curat si mai sincer!...Nici nu mai era nevoie de cuvinte alaturi de felicitarea pe care mi-ai trimis-o!Si stii ceva?!...ai reusit sa ma faci sa cred ca n-am uitat sa simt!!Intelegi?!Simti ca vine CRACIUNUL!!!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu