Statusuri/Mesaje: amuzante de Craciun


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.1:
Va doresc un Craciun fericit, casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.2:
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.3:
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Craciunul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.4:
Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.5:
Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.6:
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie mereu in preajma ta. Craciun Fericit!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.7:
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.8:
Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acuM te voi avea in sfarsit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu