SMS de Craciun: noi 2011


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.1:

Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atat de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cand vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea, ca sa te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate si iubire fiecarui om de pe pamant. Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut candva. Si mi-ai adus. Dar s-a sfarsit si ma tem prea mult de acest trist sfarsit al iubirii ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrani si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie?... Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar dar stiu ca sunt atatia oameni zbuciumati si atatia copii batrani inainte de vreme care au nevoie de asta, incat nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede.


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.2:

In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.3:

Profit de ocazia pe care mi-o ofera sarbatorile sa-ti fac un dar deosebit, care sa-ti arate tot ce simt pentru tine. Poate nu-ti spun destul de des ce insemni pentru viata mea, dar sper ca stii ca ai fost un model demn de urmat. Sunt azi ceea ce sunt in parte datorita tie.

Vreau ca sarbatorile sa-ti aduca un moment de relaxare, dar si de bucurie.

Sper ca iarna asta va fi asa cum iti place tie: cu ninsoare, cu o casa plina de lume, cu prieteni dragi, cu bradul de Craciun impodobit... Sa te bucuri de aceste sarbatori si de ceea ce iti ofera viata. Iti urez cele mai fericite sarbatori si multa sanatate si iti trimit si o imbratisare!

Fie ca noul an sa fie cu mult mai bun decat cel care a trecut!

Un Craciun si un An Nou fericit!Cu toata dragostea din lume,


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.4:

In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,

"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.5:

Sa aveti un nou an fericit, cu multe bucurii si mult noroc!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.6:

Ridica-ti fruntea ta CRESTINE

Azi catre RASARIT,

Si-n casa CANDELA SA ARDA

Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.7:

Clopoteii de Craciun sa sune frumos, in numele meu sa-ti ureze noroc, Anul nou sa fie sanatos, iar in inima soarele sa-ti straluceasca calduros! Sarbatori Fericite!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.8:

Un fulg de nea bate-n geam, ia gandurile mele frumoase si le pune sub bradul prietenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu