Statusuri/Mesaje: Craciun Fecicit/Merry Christmas


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.1:

Sa avetzi parte de sarbatori luminoase si vesele alaturi de cei dragi, si .... sa vina repede MOSUL cu multe cadouri ! :)


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.2:

Asteptam cu drag Craciunul! Este o sarbatoare minunata! Mai ales copiii care asteapta cu drag sa vina Mos Craciun sa le puna cadourile sub bradul cu beculete si globuri; mai vine si zapada care se asterne ca o plapuma rece, dar frumoasa, unde copiii fac Omuleti de Zapada. Sa aveti un an nou fericit! Sarbatori Fericite!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.3:

Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire. Sa nu uitam ca Isus s-a nascut... oare si in inima ta?


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.4:

Venirea lui Mos Nicolae ne da de veste ca au inceput cele mai frumoase sarbatori din an. Fie ca aceste sarbatori sa aduca fiecaruia dintre noi mai multa liniste, pace, iubire, fericire, sanatate si sa nu lasam nimic sa ne strice bucuria acestor zile. La Multi Ani!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.5:

IUBESTE!!

Cred ca mai mult de atat nu trebuie spus... DRAGOSTEA e indelung rabadatoare, e plina de bunatate; acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul; dragostea nu va pieri niciodata... iubeste, asadar si bucura-te de acest Craciun sfant si minunat.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.6:

Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri !!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.7:

Viata sa iti fie

Numai bucurie

Sfanta Sarbatoare

Numai inaltare

Anul care vine

Numai roduri pline(in dragoste;))


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.8:

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu