Mesaje/SMS: de Craciun 2012


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.1:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.2:

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.

"La Multi Ani"

Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!

"La Multi Ani"


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.3:

Sper sa ai cele mai frumoase sarbatori de acum incolo pt ca orice persoana merita acest lucru indiferent de ce fel de om e. Orice persoana merita sa fie fericita macar o secunda in viata. Pacat ca viata noastra e presarata doar cu neplaceri, tristete si tot ce e mai rau. Am observat ca intotdeauna majoritatea oamenilor vad doar ce a fost mai urat in viata lor. Te sarut. Sper sa avem impreuna niste sarbatori frumoase.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.4:

Odata cu venirea frumoaselor sarbatorilor de iarna iti urez un Craciun fericit, sa ai parte de fiecare clipa de fericire si sa te bucuri la maxim de acest an nou ce va urma. CRACIUN FERICIT !!!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.5:

Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.6:

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.7:

Ti-am zis de multe ori cat te iubesc si ca o sa fiu langa tine pana la sfarsitul timpului. De Craciun, o sa vezi ca visele noastre vor deveni realitate: te voi saruta sub o crenguta de vasc si vom fii impreuna pentru totdeauna! Te iubesc!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.8:

De Craciun as vrea sa pot sa am curaj sa fiu eu insami, sa pot sa spun cuiva ce simt, sa adun fulgi de nea si sa desenez cu ei si apoi sa ascult vantul suierand un colind cu glas de copil, sa las stelele sa ma adoarma numarandu-le, sa ma asez langa brad si sa-mi miros anii, iar in final sa adorm si sa simt ca e liniste in suflet, liniste in ganduri si cineva care sa intelega cum sunt.
Va doresc sa aveti:Colind Curat,
Brad Luminat,
Mos Bogat,
Craciun Luminat,
Gand Implinit,si un Craciun Fericit!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu