Statusuri/Mesaje: amuzante de Craciun


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.1:

...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.2:

Sa ninga frumos, poveste de iarna

Tot ce e bun peste noi sa astearna

Va fie Craciunul bogat luminos

Si anul cel nou, mai curat, mai voios!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.3:

Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciuni fericit pentru toata lumea !


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.4:

In aceasta sfanta zi, iti doresc sa fii iubita

Alaturi de cei dragi, sa fii foarte fericita.

Sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu e numai unul,

Ce vegheaza asupra ta, si-ti daruieste Craciunul.

Sa petreci cum se cuvine, cu mici si mari,

Sa ai parte de noroc si-un sincer ,,La Multi Ani!"




Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.5:

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.6:

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.

Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .

Cu dragoste,


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.7:

Un ren cu nasul rosu, cum e fesul lu' Mosu ... Un mos cu barba alba ce bate la ferestre Vine sa iti aduca o noapte instelata - o noapte de poveste.

Nu-ti voi dori nici masa-mbelsugata, nici multa bogatie, nici viata fara griji, sau 1000 de ani... M-am tot gandit la ce sa iti doresc:

Sa fii iubit, si sa iubesti,
Sa primesti tot ce-ti doresti
Multa fericire, multa sanatate
Mosul pentru tine sa vina cu de toate

Craciun fericit si La multi ani!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: amuzante de Craciun nr.8:

Pentru iubirea vetii mele alaturi de care vreau sa traiesc toate zilele de Craciun pe care mi le va da Dumnezeu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu