Statusuri/Mesaje: Craciun Fericit/Merry Christmas


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.1:

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie! Cu drag, ...


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.2:

La caldura sobei ascultand colinde simtim cum in sufletele fiecaruia creste ultima farama de copil in seara Sfantului Craciun! In lumina lumanarilor, sub bradul verde a mai ramas speranta unui an mai bun! Craciun Fericit!!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.3:

Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie!

La multi ani!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.4:

Asa cum zapada se asterne in lung si in lat si este alba, pura, asa sa va fie gandurile voastre si dorintele curate.

Nasterea lui Iisus este cea mai mare sarbatoare, aduce cu ea speranta, bucurie si dragoste! Insusi Dumnezeu ne-a facut cel mai frumos dar lasandu-l pe FIUL SAU drept exemplu pentru noi. CERETI ORICE DUPA PLACUL LUI SI VI SE VA DA!OFERITI CE E MAI BUN SI VI SE VA DA INMIIT!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.5:

La multi ani cu sanatate

Sa aveti belsug, de toate

Bucurii si nestemate

De-acum si pe mai departe.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.6:

Iti urez sa ai un Craciun cu zapada din belsug, cu brazi cat mai colorati, mese cat mai bogate, iar Mos Craciun sa fie cat mai generos, pentru ca acest Craciun sa fie unic intre toate, ca si cum tu ai fi sarbatoritul... si totul se pregateste pentru tine, copii canta pentru tine, brazii, casele si strazile se ornamenteaza pentru tine luminile toate se aprind pentru tine... pentru ca Pruncul Iisus s-a nascut pentru tine, oricine ai fi tu...


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.7:

Viata este o nebunie cruda si o traim zi de zi, cu tine fiecare clipa e un zambet o alta traznaie si de ce nu o noua aventura sfarsita fara a se fi inceput. Am privit o clipa pe geam si afara ningea si m-am gandit sa iti trimit acest mesaj si sa iti spun sa te duci sa numeri fulgii de nea cand vei termina de numarat toti fulgisorii atunci poate eu voi uita pt o clipa de tine, prietena mea dar sa nu uiti niciodata k eu ti-am trimis acest mesaj sa iti k in ciuda vijeliei de afara eu iti doresc in acest craciun k inima ta sa fie mereu plina de caldura si pace.

Craciun fericit!!!!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.8:

Fie ca ingerii ce vegheaza asupra nasterii Mantuitorului sa vegheze si asupra ta in acesta zi plina de speranta. Lumina sarbatorilor sa iti aduca fericire si sanatate si un An nou fericit! La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu