Mesaje/SMS-uri: noi pentru ziua de Craciun


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.1:

Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.

Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.2:

Am pornit sa-ti Colind de Craciun

Sa iti cant in Ajun

Bucuria s-o simtim si pe Isus sa-l cinstim.

La Multi Ani cu Sanatate sa va dea D-nul de toate si in anul ce-o sa vie mult mai multa bucurie....


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.3:

Sa ne amintim ca fiecare atingere a unui fulg de nea nevinovat care cade si ni se topeste pe ploape ori pe frunte,ca fiecare atingere a gerului necrutator al iernii,ca fiecare 24 a lui decembrie si fiecare brad impodobit afara sau in case, ca fiecare declaratie ce vine din suflet ...nu-i nimic altceva decat Spiritul Craciunului, care trebuie sa ne inunde sufletele oriunde si cu oricine am fi!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.4:

Cand ti-e somn gandestete la bine ....cand dormi viseaza bine ....cand te trezesti gandestete la bine ...daca totul merge rau....zambeste! Maine poate fi si mai rau! De sarbatori gandeste pozitiv alaturi de cei mai buni prieteni


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.5:

De Craciun iti doresc sa fii fericita si iubita... alaturi de mine!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.6:

Mos CRACIUN bate la usa/Scoate mana din manusa/Si va da din palma lui/Darurile cerului/Langa brad si langa foc/Sa va umple de noroc!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.7:

Craciunul - ce cuvant magic!

Cata bucurie si cat de multa implinire sufleteasca imi aduce aceasta sarbatoare!

Cu ochii deschisi parca ma vad pe mine, copil fiind, cum ma furisam in seara de ajun in camara plina de bunatati a mamei mele unde ma imbiau platourile pline de prajituri... si acum parca o vad pe mama cu sortul ei alb invartind delicioasele ei sarmalute si-mi amintesc ca nu ieseam la colindat inainte de a gusta chisca cu orez proaspat fiarta pe care mama o facea, cum numai in frumoasa mea Bucovina mai poti manca asa ceva... Si acum simt mirosul bucatelor ei alese si acum parca mai aud glasul suav al colindatorilor... In anii copilariei, o auzeam pe mama spunand ca daca primul colindator care-ti suna la usa va fi baiat, atunci vei avea un an imbelsugat... Acum nu mai sunt copil, dar aceste cuvinte nu le-am uitat si ma surprind in fata usii dorindu-mi cu adevarat sa vad chipul unui baietel, a unui colindator ce poate va schimba soarta anului ce va veni...

Craciunul este unica sarbatoare care ma transforma in omul care-mi doresc sa fiu cu adevarat. Craciunul ma face sa plang stiind ca exista atatia copii care nu se vor bucura de cadourile Mosului; ma face sa tip de fericire cand vad bucuria in ochii oamenilor, ma face sa daruiesc din suflet stiind ca darul meu este magic...

Craciunul ma face un om mai bun, mai darnic, mai iubitor si asta pentru ca traiesc cu adevarat spiritul lui!

Chiar de-ar dura o secunda,Craciunul va ramane sarbatoarea sufletului meu si-mi doresc ca si fetita mea sa poata trai magia acestei minunate sarbatori!

Bucurati-va din plin de zilele voastre, de minutele si secundele vietii voastre si nu lasati furia, ura, frica si nepasarea sa-si gaseasca loc in sufletele voastre!

Bucurati-va de magia Craciunului!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.8:

De esti de gheata, de Craciun as vrea sa fii macar zapada care se va asterne peste trupul meu, dornic de caldura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu