Statusuri/Mesaje: SMS de fericire Craciun 2011/2012


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.1:

In al 2005-lea an de la Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos iti urez sa ai parte de pace sufleteasca, iubire, impliniri, sanatate si Mosul sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti. Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca cu masa incarcata si casa plina de armonie si bucurii. Craciun Fericit si La multi ani fericiti!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.2:

Iti doresc sarbatori fericite si un an bun in care sperantele sa ti se indeplineasca.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.3:

Azi cand Iisus din Nazaret a coborat din nou pe pamant,va doresc un craciun luminos si multa pace sufleteasca.Bucurati-va de revenirea Mantuitorului care se coboara pentru noi in fiecare an si de bucatele care el ni le daruieste.Craciun Fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.4:

Cu prilejul Sarbatorilor de Craciun si ale Noului An 2005 va dorim multa sanatate si fericire, bucurii si satisfactii depline inimplinirea tuturor dorintelor.



CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.5:

Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru tine un far de lumina, care sa iti incalzeasca sufletul si sa-ti lumineze chipul, atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma. Doresc de asemenea, ca divinitatea sa-ti aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor! Sarbatori Fericite si An nou fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.6:

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.

"La Multi Ani"

Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!

"La Multi Ani"


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.7:

Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.8:

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu