Statusuri/SMS-uri:de Anul Nou


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.1:

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2006 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire ! La multi ani


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.2:

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.

Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos.

"La Multi Ani"

Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie.

"La Multi Ani"

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori De Craciun si a Anului Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.3:

Sfintele Sarbatori sa te gaseasca fericita si sanatoasa si sa iti aduca tot binele din lume. Un An Nou fericit si bogat. LA MULTI ANI!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.4:

E momentul sa incepi sa visezi. Mai ai cateva ore de reverie, cateva ore de fericire, cateva ore de naivitate in care sa crezi ca toti oamenii sunt buni... La 12 noaptea nu iti vei pierde pantoful asemeni Cenusaresei, DAR VINE NOUL AN! TEME-TE!!!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.5:

Iata si Craciunul trece, Nu-i zapada si e rece. Doar in inimi este cald si in verdele din brad. Si-a trecut o sarbatoare Ce-a lasat in urma oare? Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum Anul Nou,este pe drum. Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin! La multi ani!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.6:

iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu