Mesaje/SMS: de Craciun 2012


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.1:

Azi cand Iisus din Nazaret a coborat din nou pe pamant,va doresc un craciun luminos si multa pace sufleteasca.Bucurati-va de revenirea Mantuitorului care se coboara pentru noi in fiecare an si de bucatele care el ni le daruieste.Craciun Fericit!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.2:

Cu prilejul Sarbatorilor de Craciun si ale Noului An 2005 va dorim multa sanatate si fericire, bucurii si satisfactii depline inimplinirea tuturor dorintelor.CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.3:

Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru tine un far de lumina, care sa iti incalzeasca sufletul si sa-ti lumineze chipul, atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma. Doresc de asemenea, ca divinitatea sa-ti aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor! Sarbatori Fericite si An nou fericit!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.4:

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.

"La Multi Ani"

Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!

"La Multi Ani"


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.5:

Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.6:

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.7:

Colind Curat,

Brad Luminat,

Mos Bogat,

Craciun Luminat,

Gand Implinit,

An Nou Fericit!

La Multi Ani!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.8:

Sfanta sarbatoare a Craciunului sa va calauzesca pasii spre calea credintei, impacarii si implinirii. Fie ca nasterea Domnului sa va lumineze casa. Craciun fericit! La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu