Mesaje/SMS-uri: noi pentru ziua de Craciun


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.1:

Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi.

Un Craciun fericit tuturor!!!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.2:

Fie ca acest Craciun sa invaluie in sufletul tau numai iubire pe care s-o daruiesti prietenilor tai. Sa traiesti acest Craciun cu inima pentru ca astfel pruncul sa se nasca si in sufletul tau. Sarbatori fericite si La Multi Ani.


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.3:

Sarbatori fericite si La multi ani!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.4:

pe la colturi unii spun, ca o sa vina Mos Craciun, sa va aduca in pumn lumina, linga brad si linga foc, sa va umple de noroc, sa fiti fericiti, La Multi Ani!!!!!!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.5:

De Craciun, un inger poate primi in dar doar un alt inger...


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.6:

De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii!

Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.7:

Cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi esti tu! Nu esti frumusetea unui trandafir, linistea unui amurg sau mirosul unui crin. Esti mai mult decat toate acestea. Esti tot ce-mi doresc. Te iubesc!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.8:

Iti doresc ca fiecare glob de pe bradul tau sa-ti aduca aminte de fiecare an trecut din viata ta, incepand cu clipele in care il asteptai cu nerabdare pe Mosu, si pana in clipa de azi in care il astepti, insa cu o alta atitudine. Sper sa primesti ce-ti doresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu