Statusuri/SMS-uri:de Anul Nou gen Sarbatori Fericite!


Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.1:

Va doresc de 2006 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc!

La multi ani!!!



Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.2:

Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de sapt de liniste, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de noroc, 525600 de min de succes, toata viatza langa persoana iubita, LA MULTI ANI!

Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.3:
p;  
Iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste

Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.4:

Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu

ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ne

considerati un prieten al dvs. indraznim sa va trimitem gandul nostru

protector ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si

lumina pe care le meritati din plin. Srbatori fericite alaturi de cei

dragi si La multi Ani !

Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.5:
2010 sa va aduca voua:munti de sanatate;mese imbelsugate;fericire multa cu multi bani in punga.La multi ani !

Statusuri/Mesaje de Anul Nou nr.6:

Vreau ca aceste sarbatori sa-ti aduca indeplinirea tuturor dorintelor, si iti doresc o vacanta plina de pace si liniste, si mai ales multa ninsoare, pentru ca stiu cat de mult iti place.

Sper ca esti bine si ca viata ta este asa cum vrei sa fie. Sper ca ai multe planuri si incredere in viitorul tau. Cunoscandu-te, stiu ca le vei indeplini pe toate cu optimismul tau debordant.

Sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu