Urari: de Craciun


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.1:

Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.2:

Pe la geamuri sunt stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e in coltul lui, mosul e la treaba lui sa ne fie noua bine iata si CRACIUNUL VINE. Sarbatori fericite!


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.3:

Cu fiecare fulg de nea/Un strop de fericire,/Cu fiecare Sfant Craciun /Un car de implinire.


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.4:

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna, cu multa bucurie in suflet ii cer lui Dumnezeu sa-ti implineasca toate visele, sa ai parte numai si numai de bucurii, sa-ti domneasca linistea in suflet, sa fii alaturi de cei dragi si sa-i ajuti pe cei care au nevoie de tine.

Acest mesaj este pentru tine prietene, iti multumesc ca ai fost alaturi de mine cand am avut nevoie de tine si nu uita ca Dumnezeu vede tot si rasplateste.


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.5:

Zambeste si tu in Ziua cea Sfanta cand Pruncul Iisus iti lumineaza viata cu bucuria Craciunului si ofera zambetul tau celor care plang si sunt tristi.

Sarbatoarea Craciunului sa-ti aduca in suflet tot ceea ce se numeste implinire, iar inima sa-ti cante de iubire.


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.6:

Fiecare fulg de nea aduce cu el veselia sarbatorilor de iarna si bucuria de a fi alaturi de cei dragi...


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.7:

Bradul cel verde precum smaraldul te asteapta cu multa nerabdare. Globuletele sclipesc dezmierdate de lumina binefacatoare a lumanarilor si imi soptesc de zor numele tau!

Cu afectiune,


Mesaje/SMS-uri de Craciun nr.8:

Chiar daca sunt un catelus astept cu nerabdare sa vina mosu sa-mi aduca un mic dar... macar un oscior as vrea, draga mosule

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu