Statusuri/Mesaje: SMS de fericire Craciun 2011/2012


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.1:

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos. "La Multi Ani!" Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie. "La Multi Ani!" cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun si a Anului Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.2:

Cine este Mos Craciun?
Este iubirea ce o oferim celor dragi de Sarbatori, este painea oferita saracilor, este dragostea indreptata catre copiii orfani, ...este intelegerea celor din jur, ...este un zambet oferit familiei , ...Mos Craciun suntem noi.
Sarbatori Fericite!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.3:

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.

As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...

As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.4:

Pe la colturi unii spu ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina. Langa brad si langa foc sa te umple de noroc. Craciun Fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.5:

Deschide-ti sufletul si primeste urarile mele cele mai bune!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.6:

Azi mosul a plecat in cursa cea mai lunga din an. Iar pana la sfarsitul acesteia a promis sa treaca si pe la tine, sper sa ajunga cat mai repede si sa te bucure cum nu a mai facut-o niciodata.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.7:

Timpul se scurge incet, incet si lasa in urma amintiri placute. Noi oamenii ar trebui sa fim mai ingaduitori si sa ne bucuram de clipele petrecute. Mai este putin si vine Craciunul, o zi a eternitatii. Sa lasam deoparte tristetea, sa ne bucuram cu totii. Cu mici, cu mari, tineri si batrani, sa dam dovada ca suntem romani. O zi de neuitat sa fie pentru toti,Pentru parinti, copii, bunici si nepoti. Sa stim sa pretuim aceasta sarbatoare, Alaturi de cei dragi!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: SMS de fericire Craciun 2011/2012 nr.8:

Lustruieste-ti ghetele si poti sa mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Sarbatorile de iarna sa vina doar cu zambete si voie buna... Sa le imparti apoi in stinga si in dreapta. Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu