Mesaje de craciun:noi 2012


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.1:

Anul acesta inainte de Craciun am primit cel mai frumos dar de Craciun. N-a fost ambalat cu funda mare, rosie si nici nu l-am gasit sub pom. Dar mi-a facut viata mai frumoasa si s-a transformat, in timp, intr-un cadou perpetuu, un izvor inepuizabil de fercire...

Craciun fercit iubitule!


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.2:

Pe cararea ninsa ce duce catre Noul An, iti astern cuvinte calde sub bradul de Craciun:

bucurie

voie buna

si multa sanatate


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.3:

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta!

Craciun fericit si Sarbatori fericite!


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.4:

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.5:

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele

LA MULTI ANI!


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.6:

Sa ai parte de tot ce iti doresti in noaptea de Craciun si fie ca raza sa te lumineze si sa te aduca aproape de mine.

Sa nu uiti niciodata de mine si sa stii sa imparti fericirea cu cei din jur.

SARBATORI FERICITE!


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.7:

In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.


Mesaje/SMS-uri noi 2012 nr.8:

Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa multi dintre noi ramanem cu inima impietrita. Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor, nu-i putem rezista, devenim mai buni! Craciunul este inceputul anului psihologic, asa cum este Revelionul inceputul anului cronologic! Fii bun! Facandu-si fiecare bucatica lui de viata mai buna,intreaga lume va fi mai frumoasa! Iti doresc, sa ai un suflet bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu