Mesaje/SMS-uri: noi pentru ziua de Craciun


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.1:

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.2:

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.3:

Am invatat ca cel mai pretios dar nu sunt banii si nici luxul, ci doar oamnenii care au un suflet mare si reactia lor in preajma sarbatorilor. Lucrurile simple au o valoare inestimabila pentru ca sunt facute cu suflet si daruire, merita apreciate ,in preajma Craciunului le urez tuturor sa guste din reteta mea: 100 de bucurii, 100 de zambete, o dorinta implinita si succese pe masura muncii


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.4:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.5:

De Craciun miracolul nasterii lui Iisus patrunde in sufletele noastre si ne face mai buni...Va doresc sa pastrati caldura sarbatorilor de iarna in sufletele voastre! Mosul sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit si Un an nou cu multe impliniri!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.6:

Pe la colturi unii spun,

Ca exista Mos Craciun,

Ca i-ai scris si c-o sa vina,

Sa-ti aduca-n pumni lumina,

Langa brad si langa foc

Sa-ti aduca mult noroc!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.7:

MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului.


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.8:

Un Craciun plin de fericire, sanatate si caldura in suflete si un an nou bogat si imbelsugat !

LA MULTI ANI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu