Mesaje/SMS-uri: noi pentru ziua de Craciun


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.1:

Fie ca lumina sfanta a mesei de Craciun sa va incalzeasca sufletul si sa va umple casa de bucuria Nasterii Domnului. Sarbatorile de iarna sa va aduca toate cele bune, impreuna cu urarile noastre de bine. Un Craciun Fericit!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.2:

Atunci cand esti departe de cei dragi,

Si in icoana vie a inimii ii porti,

Le doresti ca gandurile bune sa ii calauzeasca,

Si le urezi si in acest an,

Un Craciun Fericit cu sufletul curat!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.3:

Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.

In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.

Sarbatori fericite!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.4:

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele

LA MULTI ANI!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.5:

Sa v-aduca mosul in aceasta noapte
Pace, bucurie, bani si sanatate;
Si sa va aduca tot ce mai conteaza
V-aduca iubirea ce va lumineaza.


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.6:

Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT !


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.7:

Haideti sa fim impreuna de sfintele sarbatori sa ascultam cu drag colindatorii, sa ne incalzim impreuna la gura semineului, sa mancam colacei si sa -l asteptam pe Mos Craciun!!

SARBATORI FERICITE!


Mesaje/SMS-uri noi pentru ziua de Craciun nr.8:

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu