SMS de Craciun: noi 2011


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.1:

Frumusetea Sarbatorilor de Iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi.

Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.2:

Fie ca inima ta calda sa topeasca zapezile iernii, iar sloiurile de gheata sa se transforme in lacrimi cristaline de fericire, alinand prin lumina si dragoste sufletele cuprinse de melancolia sarbatorilor de craciun


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.3:

Fie ca fulgi de nea sa va aduca cu ei

= fericire [asemenea fericirii copiilor cand se joaca in zapada]

= bogatie [atata cata zapada se asterne pe pamant]

= puritate si bunatate,

iar sufletul sa va fie bun si usor[asemenea unui fulg de nea]

= iubire [asemenea unui fulg care se topeste in sarutarea pielii]



LA MULTI ANI !si pupici dulci la toti


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.4:

Zapada, brazi luminosi, cozonaci, colinde, cadouri ...toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului...Fie ca acest moment sa te gaseasca alaturi de cei dragi si semnificatia Craciunului sa iti umple inima de dragoste, caldura si speranta...Iti doresc numai clipe fericite! Merry Christmas!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.5:

Va urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.6:

Mirosul de brad si cozonac dau tonul marii sarbatori a craciunului, e minunat. Toti parca sunt mai buni, mai deschisi la suflet si chip. Darurile si urarile asteapta cuminti sub brad seara ajunului. Sa fim mai buni si mos Craciun nu va uita de noi indiferent de statut. La Multi Ani.


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.7:

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos. "La Multi Ani!" Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie. "La Multi Ani!" cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun si a Anului Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.8:

Cine este Mos Craciun?
Este iubirea ce o oferim celor dragi de Sarbatori, este painea oferita saracilor, este dragostea indreptata catre copiii orfani, ...este intelegerea celor din jur, ...este un zambet oferit familiei , ...Mos Craciun suntem noi.
Sarbatori Fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu