Statusuri/Mesaje: Craciun Fecicit/Merry Christmas


Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.1:
De va veni la tine-n prag, un mos batran cu un toiag, sa nu-l alungi, e Mos Craciun, care iti aduce un gand bun. Sufletul sa-ti fie luminat si curat!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.2:
Mosul sa-ti citeasca-n taina gandul, pentru ca-n noaptea de Craciun sa-ti trimita un inger bun.

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.3:
Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.4:
Iti doresc un Craciun cu zapada, foc in soba si in suflet, lumanari si speranta, fericire si noroc, suflet pereche si bucurie de impartit!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.5:
Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.6:
Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.7:
Se ia Binecuvantare, se adauga un Strop de Soare si o Pulbere de Stele, se mai pune Bunatate si Iertare de Pacate si Iubire cat cuprinde. Craciun fericit!

Statusuri/Mesaje/Felicitari: Craciun Fecicit/Merry Christmas nr.8:
Iti mai aduci aminte primul Craciun? Erai invaluit de puritate, siguranta, iubire... Traieste de fiecare data Primul Craciun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu