Statusuri/Mesaje:de sarbatori


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.1:

MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.2:

Un Craciun plin de fericire, sanatate si caldura in suflete si un an nou bogat si imbelsugat !

LA MULTI ANI !


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.3:

Sa ne-adune bun cu bun,

Sfanta seara de Craciun.

Ca-i mai Sfanta decat toate,

La multi ani cu sanatate!!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.4:

Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.5:

A inceput sa ninga. Un fulg in palma mi-a cazut. S-a topit usor. La fel si sarbatorile trec dar amintirile raman asa ca de Sfintele sarbatori va urez cu multa dragoste si cu multa caldura tot ce e mai bun.

Sper ca Mos Craciun sa vina cu sacul plin cu bunatati. Tot ce e mai bun si sarbatorile sa va gaseasca alaturi de cei dragi.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.6:

In aceasta sfanta noaptre de vis in care s-a nascut Hristos, iti doresc sa fii fericit si bucuros alaturi de cei dragi tie. Fie ca aceasta seara sa-ti aduca toata bucuria din lume si sa-ti implineasca toate dorintele.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.7:

Stiu ca in aceasta perioada a anului te incearca sentimente de bucurie, de dragoste, la fel ca si pe mine de altfel; poate ca aceasta este perioada cea mai frumoasa a anului, plina de vise pentru anul urmator, sperante de mai bine si multe bucurii.

Eu iti doresc din toata inima sa fii iubit(a), fericit(a) si optimist(a) in orice situatie.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: de sarbatori nr.8:

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Este vremea sa zambim pentru ca pretul pe care l-am dat Lui, traind frumos si avand o viata linistita acum este intors. Vine mos craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!

O iarna frumoasa, plina de zambete!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu