SMS de Craciun: noi 2011


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.1:

Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire. Sa nu uitam ca Isus s-a nascut... oare si in inima ta?


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.2:

Venirea lui Mos Nicolae ne da de veste ca au inceput cele mai frumoase sarbatori din an. Fie ca aceste sarbatori sa aduca fiecaruia dintre noi mai multa liniste, pace, iubire, fericire, sanatate si sa nu lasam nimic sa ne strice bucuria acestor zile. La Multi Ani!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.3:

IUBESTE!!

Cred ca mai mult de atat nu trebuie spus... DRAGOSTEA e indelung rabadatoare, e plina de bunatate; acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul; dragostea nu va pieri niciodata... iubeste, asadar si bucura-te de acest Craciun sfant si minunat.


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.4:

Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri !!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.5:

Viata sa iti fie

Numai bucurie

Sfanta Sarbatoare

Numai inaltare

Anul care vine

Numai roduri pline(in dragoste;))


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.6:

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.7:

Fie ca nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa iti calauzeasca pasii in continuare ca si pana acum. Craciun fericit!


Mesaje/SMS-uri noi 2011 nr.8:

Iti doresc un Craciun Magic si Un An Nou plin de fericire,sa daruiesti zambete si acele zambete pe care le daruiesti sa se intoarca la tine transformate in fericire,fie ca aceste Sfinte Sarbatori de iarna sa iti incalzeasca sufletul si sa iti lumineze pana si cele mai intunecate momente din viata.Deschide-ti inima si las-o sa primeasca iubirea,speranta,increderea,promisiunea sincera.Emotiile sunt acele trairi care fac viata mai frumoasa de aceia iti doresc si un 2011 plin de emotii.Sa fii iubit/a sincer,curat si din inima!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu