Mesaje/SMS: de Craciun 2012


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.1:

E Decembrie, e luna mult asteptata de noi toti. Nu uita sa-i arati persoanei iubite ce mult tii la ea, pentru ca impreuna puteti muta muntii si desparti apele.

Sarbatori fericite!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.2:

Cristalul risului nevinovat de copii se aude din coliba incalzita cu lemne din firful muntilor pina in vila cu menajera din mijlocul Bucurestilor. Risul, caldura si dragostea celor apropiati ni le dorim nu numai in pragrul sarbatorilor ci si luni cind desteptatorul suna la sase dimineata, si marti cind platim nota de plata de la telefon, si miercuri cind seful e nemultumit si joi cind suntem deprimati si vineri cind stam in canapea si rontaim ultima bucatica de ciocolata si telefonul nu suna si simbata si .............si duminica........

Dar azi nu-i o zii ca oricare, AZI e CRACIUNUL si toti suntem bucurosi si binecuvintati. E cald si bine in casa, toti suntem adunati in sufragerie, miroase a sarmale si cozonaci, si sa nu uitam prajiturile facute de mama, ah...cite bunatati, si toti sunt asa veseli. O zi perfecta.

Si pentru ca e perioada urarilor....asta iti urez eu tie: sa te bucuri in fiecare zii cu familia si prietenii, sa te rasfeti cu mincaruri bune sa nu trebuiasca sa te trezeasca desteptatorul, sa vorbesti gratuit la telefon, seful sa te aprecieze la adevarata valoare, sa fii multumit de tine si sa ai o stare euforica, invitatii la petreceri sau de ce nu la o cina in doi la restaurant sa primesti in fiecare saptamina.....si luni..si marti...si miercuri...si joi...si vineri...si simbata..si duminica.....

Buna dimineata,o noua zi minunata a inceput, deschide ochii,....simti aburul cafelei facuta de iubit...SAVUREAZA.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.3:

Dragii mei,yete ca veni si asteptatu' Craciun!!!!Va doresc sa avetzi parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosu' sa va aduce tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire!!Sarbatori Fericite!!!!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.4:

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Fie ca binecuvintarea Domnului sa se rasfringa asupra ta si a tuturor celor dragi tie.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.5:

Va doresc, cu ocazia sarbatorilor de iarna, tot binele din lume, multa sanatate, ca fara ea nu se poate, bani multi, dorinte implinite, mese bogate, dragoste si iubire fata de cei dragi si apropiati, pace, prosperitate. intelepciune.


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.6:

Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de zapada intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! Sarbatori fericite!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.7:

INGERII SA ITI LUMINEZE SUFLETUL SI SA ITI INDEPLINEASCA DORINTELE, DE CRACIUN SI IN FIECARE ZI, CA SI ACUM!
ARMONIE, PACE SI IUBIRE NE DORIM TUTUROR!!!


Mesaje/SMS-uri de Craciun 2012 nr.8:

Fie ca Minunatul Spirit al Sarbatorilor de iarna sa te insoteasca mereu, sa te protejeze, sa te vegheze si sa te lumineze. Craciun Fericit si un An Nou minunat, plin de Lumina si Iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu