Statusuri/Mesaje: cadou de Craciun


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.1:

Cea mai mare sarbatoare crestina, nasterea Domnului Isus Christos imi ofera placutul prilej de a adresa pe aceasta cale tuturor prietenilor mei cele mai sincere urari de sanatate, bucurii si impliniri, viata indelungata si liniste sufleteasca.



Gandurile mele se indreapta acum spre voi fiind convinsa ca aceste momente unice, de bucurie si de sarbatoare, ne vor face sa fim mai buni, mai ingaduitori, mai dornici de a ne ajuta si de a ne intelege unii pe altii.



De Craciun, sub fulgi zglobii,

Pe Iisus din nou vestindu-l,

Trec pe ulita copii cu colindul.



Si din zori pina-n apus,

Pe-o steluta cu faclie,

Ei duc lumii un Iisus de hirtie.



Craciun fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.2:

...va doresc sa puteti trece mai usor peste nerealizari, sa reusiti sa uitati uratenia lumii, sa aveti dorinta de a va darui, fara rezerve si conditionari, tuturor celor ce au nevoie si de a avea puterea de a straluci precum steaua Craciunului Sfant.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.3:

Fie ca lumina sfanta a mesei de Craciun sa va incalzeasca sufletul si sa va umple casa de bucuria Nasterii Domnului. Sarbatorile de iarna sa va aduca toate cele bune, impreuna cu urarile noastre de bine. Un Craciun Fericit!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.4:

Atunci cand esti departe de cei dragi,

Si in icoana vie a inimii ii porti,

Le doresti ca gandurile bune sa ii calauzeasca,

Si le urezi si in acest an,

Un Craciun Fericit cu sufletul curat!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.5:

Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.

In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.

Sarbatori fericite!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.6:

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele

LA MULTI ANI!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.7:

Sa v-aduca mosul in aceasta noapte
Pace, bucurie, bani si sanatate;
Si sa va aduca tot ce mai conteaza
V-aduca iubirea ce va lumineaza.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: cadou de Craciun nr.8:

Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu