Statusuri/Felicitari : felicitari de Craciun


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.1:

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, in special, iti doresc multa sanatate, impliniri pe toate planurile, zile senine (si la propriu si la figurat), prosperitate, pace si numai ganduri bune.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.2:

Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi.

Un Craciun fericit tuturor!!!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.3:

Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.4:

Sa va fie casa, casa

Cu bucate noi pe masa

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu'n viata cat mai lin,

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.5:

Cind se aud colindatori la geam, cind trebuie sa devenim mai buni, primeste vraja mirifica a Craciunului in sufletul tau. Daruieste iubire, e cel mai frumos dar pe care il poti face de Craciun. Fie ca Sfintele Sarbatori sa iti lumineze viata.


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.6:

Se zvoneste ca pe seara, cineva o sa apara, pe furis pe la balcon, pe fereastra sau pe horn, vine, vine Mos Craciun sa-ti vesteasca un an bun!


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.7:

Fie ca Sfintele Sarabatori ale Craciunului sa va aduca pace in suflet si sa va lumineze chipul de fericire. Sa va aduca numai impliniri, sa aveti parte de cadouri neasteptat de frumoase de care sa va bucurati impreuna cu cei dragi! Sa va fie casa casa si masa masa!!! "SARBATORI FERICITE"


Statusuri/Mesaje/Felicitari: felicitari de Craciun nr.8:

Craciunul trecut piveam fulgii de nea cum se lovesc de geam transformandu-se in lacrimi ce se prelingeau la fel ca ale mele. Atunci nu stiam ca existi, ca totul poate fi atat de minunat, ca fericirea tine doar de o scanteie, de o privire aruncata gales, de un zambet frumos ca al tau. Craciunul acesta o sa rad o data cu fulgii care se joaca in parul tau, iti voi saruta buzele calde cu gust de scortisoara si vin fiert. Ne vom cuibari unul in bratele celuilalt, uitand de lume, lacrimi, tot. Te iubesc de Craciun mai mult ca-n orice alta zi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu