Statusuri:fitoase

Statusuri fitoase nr.1:

Buna, sunt un virus romanesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat.
Statusuri fitoase nr.2:

• * 1. E important sa gasesti un barbat, care sa te ajute in gospodarie, care din cind in cind sa gateasca, sa faca curat si in plus sa aiba o slujba.

2. E important sa gasesti un barbat, care sa te faca sa rizi.

3. E important sa gasesti un barbat, pe care sa te poti baza si care sa nu te minta.

4. E important sa gasesti un barbat, care sa a fie bun in pat si care sa faca dragoste cu tine din placere.

5. E foarte important ca cei 4 barbati sa nu se cunoasca între ei.
Statusuri fitoase nr.3:

In scolile din ziua de azi... profesorii intretin tot mai des raporturi sexuale cu elevii. Profii ne f*t la cap... iar pe noi ne doare`n c*r
Statusuri fitoase nr.4:

Shi daca viata`i cruda... o pun pe gratar
Statusuri fitoase nr.5:

PROFESOARA IL INTREABA PE BULA:

PROFA:bula, ce faci cand un copil se ineaca?

BULA:nu stiu!

PROFA:bula, ce faci cand e coada la magazin?

BULA:nu stiu!

PROFA:bula, ce faci cand doi copii se bat?

BULA:nu stiu!

PROFA:bula, ce faci cand un vapor pleaca?

BULA:nu stiu!

MERE BULA ACASA SI O INTREABA PE MASA.

ZIUA URMATOARE :

PROFA:bula, ai invatat?

BULA:da!

PROFA:bula, ce faci canD un copil se ineaca?

BULA:iau batistuta si ii fac la revedere!

PROFA:bula, ce faci cand 2 copii se bat?

BULA:imi astept randul!

PROFA:bula, ce faci cand e coada la magazin?

BULA: chem politia s-ai desparta!

PROFA:ce faci cand un vapor pleaca?

BULA:iau colacul si il trag la mall!

PROFA:ma stai jos si ai 10\\1!

BULA:adica am 1?

PROFA:nu bai prostule ai 1 in catalog!

:)):)):)):)):)):)):)):))=))=)) (SEMNAT GIORGI!)VOT PLIZA DATI!
Statusuri fitoase nr.6:

eu ma-am despartit de tine ca esti chel in gura si stirb in cap:)))=)))
Statusuri fitoase nr.7:

Culmea Matematicii..........

Sa Te Culci Cu Doua Necunoscute Si Sa Nu REzolvi Nici Una :)):))

(ßγAgєη†μ) Vot Va Rog ;);) salut colegilor din 6C
Statusuri fitoase nr.8:

Vom demonta astăzi un mit, şi anume că Făt-Frumos este personajul pozitiv din basmele româneşti, iar Zmeul un ticălos fără pereche. În fapt, aşa cum vom vedea imediat, lucrurile stau exact pe dos.Pentru asta, să facem mai întâi un mic profil psihologic al celor mai importante personaje din basmele româneşti.Împăratul

E un moş senil şi complet incompetent. Singurul merit că a ajuns îm! părat e că a fost primul născut. Nu e în stare să aibă grijă de fii-sa, prin urmare mă întreb cum mama dracului ar putea avea grijă de ditai împărăţia. Nevastă-sa lipseşte din peisaj, e subînţeles moartă şi l-a lăsat cu trei fete care sigur nu-s ale lui, fiindcă moşul are vreo 70 de ani şi aia mică în jur de şaişpe. Deşi e înconjurat de viziri, dregători, sfătuitori, când e să ia vreo decizie îţi vine să-l iei la palme: primul individ care-i aduce fata înapoi o primeşte de nevastă şi mai ia şi jumătate de împărăţie. Strămoşul său care a întemeiat dinastia se răsuceşte în mormânt.Fata cea mare şi fata cea mijlocie

Sunt nişte strâmbăciuni nasoale, plate şi complexate, care-şi urăsc sora mai mică pentru că e mignonă, are fund, ţâţe, e în centrul atenţiei şi e aia răpita, ba se mai şi mărită înaintea lor. Sunt atât de! jenante că nici un zmeu nu le vrea.Fata cea mică

E aia răsfăţata, bunăciunea învăţată să i se facă toate poftele. Mai e şi curvă de mică. Nici nu vreau să vorbesc mai mult despre ea, că mă enervez.Făt-Frumos (Fefe)

De obicei, e unu’ căruia nu i-a plăcut cartea: ori prinţ, ori vreun coate-goale. Frumuşel şi efeminat, metrosexual nativ. Ar fi stat să frece menta în continuare şi să se ia la trântă prin iarbă cu oile, cu fraţii lui sau cu flăcăii satului, da’ vrea să dea lovitura. Şi, când boul de împărat dă sfoară-n ţară cu fiică-sa şi tronul premiu, normal că se prezintă primul. Habar n-are cum arată fata împăratului, dar nici ! nu-l interesează prea mult, de fapt vrea împărăţia. Şi oricum ştie de la tovarăşi că de obicei e răpită bucata familiei, nu cârjele ălelante două.Calul

E singurul personaj pozitiv din toată povestea care merită apreciere. Înainte de episodul cu jăratec zace slab, bubos şi răpciugos în grajd, ceea ce arată încă o dată că împăratul e un idiot – nu aşa te porţi cu o asemenea comoară. Calul e cel care îi face strategia lui Făt-Frumos, în vorbe puţine şi concise. Nu zice prea multe pentru că probabil îi e jenă să intre-n vorbă cu un oportunist analfabet. În sufletul lui, îşi doreşte să fie în echipa Zmeului.Mama Zmeilor

Este exact opusul împă! ratul. În primul rând, la ea e sigur că e mama zmeilor. Apoi, a făcut trei băieţi care e fiecare la casa lui, nu două plângăcioase şi-o curvă care stau pe capul lui, ca împăratul. Şi ia hotărâri bune şi de una singură, n-are nevoie de o armată de viziri, dregători, sfătuitori, etc.Zmeul

E un tip hotărât, energic şi forţos. Probabil are un nas cât toate zilele, umblă neras, e păros şi are palmele tăbăcite. Asta ce ne spune? Că e un om care munceşte! A tras din greu ca să ajungă unde e – a ucis, a luptat, a umblat, a jefuit, s-a preocupat de cariera lui! Aşa merg lucrurile pe tărâmul celălalt, acolo nu-ţi dă nimeni un castel că te cheamă împăratul-nu-ştiu-cum. E sigur că Zmeul şi-a clădit palatul cu mâinile lui. Bine, o mai fi avut nişte muncitori pe care i-a mâncat după aia, dar sunt convins că a stat ! cu ei acolo, pe capul lor, să vadă cum pun ăia marmura în baie, să nu-l tragă-n piept şi să-l fure. Şi mi se pare normal să-i mănânce la sfârşit, ştim cu toţii cum sunt muncitorii.

Mai ştim că are o moşie imensă, populată cu tot felul de jivine ticăloase. Chiar credeţi că e uşor de administrat aşa ceva, să-i ţii în frâu pe toţi ăia? Păi aia nu sunt proşti ca ţăranii împăratului, dacă nu stai cu pleoapa pe ei… Deci, Zmeul e un bun gospodar, un bun cunoscător de oameni, un excelent strateg militar şi un bun trezorerier.

Dar Zmeul e un tip cinstit în sentimente şi cam fără noroc la femei. I-a venit vârsta însurătorii, a stat, a analizat, a cercetat, şi-a căutat nevastă. n-a găsit pe nimeni pe placul lui în propriul tărâm (ce s-alegi din jivinele alea?), deci s-a uitat la vecini. S-a îndrăgostit de fata ! aia mică a împăratului (ştie ce-i frumos, măcar fizic, şi nici nu încalcă eticheta, ţinteşte la acelaşi rang) şi a procedat în consecinţă, aşa cum cerea tradiţia: a luat-o la el. Aşa a făcut şi tac-su cu mă-sa, şi bunicul lui, şi străbunicul lui, la vremea lor. Aşa e normal: clar, fără ascunzişuri, umblat cu şoalda şi alte prosteli. Pui problema direct: “Fă, te iubesc, te vreau! Treci încoace.” Şi prostul chiar o iubeşte: n-o forţează, n-o siluieşte, e romantic, are o grădină cu trandafiri, o-nconjoară de bogăţii, îi face toate poftele. N-am auzit nici o poveste în care Zmeul s-o ţină pe prinţesă legată în beci, goală-puşcă şi să vină s-o violeze când are el chef, după cum ar merita. Peste tot citesc numai de caftane, covoare, tiare, bucate alese, mătăsuri fine, rochii, giuvaere, o ţine-n puf. Omul e familist şi serios, nu-şi uită îndatoririle: se duce-n fiecare zi la muncă şi anunţă civilizat, cu buzduganul, când vine acasă. Şi toate astea pentru ea, ca să n-o sufoce cu ! atenţie, să-i lase spaţiu, să fie liberă, să aibă matracuca timp să-şi facă unghiile, să nu facă istericale că, vezi doamne, a intrat peste ea în cameră şi-a văzut-o cu masca de castraveţi pe faţă.

Carevasăzică, moldoveanca trăieşte în puf, îi face prostul toate poftele, şi, în semn de mulţumire, ce face? Se amorezează de Făt-Frumos că are părul mai îngrijit şi tenul mai puţin acneic (vezi, n-ai vrut să te culci cu Zmeul) şi se hotărăşte să fugă cu el. Da’ mai întâi încep să se hârjonească în pat, în patul pe care Zmeul cu mâna lui îl cioplise, din nişte buşteni tăiaţi tot de el din pădure, şi-l cărase-n cârcă până la ultimul etaj al castelului, să aibă japiţa peisaj când se trezeşte dimineaţa sub baldachin. Şi proştii ăia doi stau până îi prinde Zmeul, căruia – în sfârşit! – i se aprind beculeţele.Mai departe. Zmeul luptă corect, Făt-Frumos trişează: bea apă vie de la un corb pe care-l mituieşte, dă cu peria, gresia, năframa; în fine, face tot ce poate să lupte cât mai puţin şi să-i bage pe alţii la înaintare.Din toate astea, eu pricep că morala basmului românesc e următoarea:

- dacă eşti un şmecher metrosexual şi ştii să profiţi de pe urma tonţilor incompetenţi ajunşi în poziţii de conducere, te aranjezi pe viaţă.

- dacă eşti o fiţoasă analfabetă şi de bani-gata, ai toate şansele să umble toţi după fundul tău şi după averea lu’ tac-tu.

- dacă eşti un tip cinstit, muncitor şi care luptă după reguli, pici de papagal.Dacă basmul românesc ar fi avut măcar o urmă de dreptate, Zmeul i-ar fi rupt gâtul lui Fefe cu două! degete, ar fi luat-o pe proasta aia, i-ar fi dat o bătaie soră cu moartea şi ar fi trimis-o rachetă înapoi la tac-su acasă. Apoi şi-ar fi strâns armata, ar fi năvălit pe tărâmul împăratului şi i-ar fi făcut prăpăd, ar fi violat, jefuit şi ucis tot ce i-ar fi stat în cale, ar fi unit cele două tărâmuri şi şi-ar fi făcut harem bdsm din toate gagicile alea proaste ca noaptea. Pentru că fiecare merită să-şi trăiască propriul basm.
Statusuri fitoase nr.9:

Intr-o zi,oamenii vor prinde aripi,…atunci vor afla si pasarile cum e sa se cace cineva in capul lor.
Statusuri fitoase nr.10:

 Bula cica mergea la scoala. Trece el pe langa un santier pune laba pe o caramida. La scoala, se intoarce profa sa scrie pe tabla, pac Bula da cu caramida-n ea. Sa-ntoarce aia:

- Bula, tu ai dat!

- Sa moara mama daca-m dat!

Se duce Bula acasa, masa moarta. A doua zi se duce Bula, ia caramida, pac da cu ea dupa profa.

- Bula, tu ai dat!

- Sa moara sor-mea daca-m dat!

Se duce Bula acasa, sora-sa moarta. A treia zi se duce Bula, ia caramida, pac da cu ea din nou. Sa-ntoarce profa:

- Bula tu ai dat!

- Sa moara taica-miu daca-m dat!

Se duce Bula acasa, taica-su facea bagajele.

- Ce faci tata?

- Ne mutam dracu' de-aici. A murit mata, a murit sora-ta, azi a murit si vecinu.
Statusuri fitoase nr.11:

Este adevarat ca “banii vorbesc” cel mai des ei imi spun: “La revedere!”
Statusuri fitoase nr.12:

vrei messenger de 777 mii de ori mai rapid ?? .. n`avem` :)):-??
Statusuri fitoase nr.13:

Draga mea iubita

Neagra si pitica,

Iti trimit din departare,

Un cosciug si-o lumanare

Si in semn ca te iubesc

Eu in cap ti le trantesc

Si in semn ca te ador

Iau un par si te omor...:))) plz vot :D
Statusuri fitoase nr.14:

Stinge lumina

Mai lasa doar o raza

Trage cortina

Sa ne facem varza:">
Statusuri fitoase nr.15:

dc s-a inventat ciocolata alba?......sa se murdareasca si negrii la gura :))
Statusuri fitoase nr.16:

mi-a cazut netu' si s-a julit..saracutu'...fug repede sa-i i-au pansament..BRB
Statusuri fitoase nr.17:

This cat is cat the cat good cat ideea cat to cat keep cat idiots cat for cat 20 cat seconds cat away cat for cat my cat face cat.....citeste fara cat
Statusuri fitoase nr.18:

te iubesc,..... pe cuvantul meu de mincinos
Statusuri fitoase nr.19:

mama bate..... cineva la usa!! spune ca se numeste CEAUSESCUe in cautarea ELODIEI!!!!
Statusuri fitoase nr.20:

De cuvant te poti ascunde

Dar de dragoste n-ai unde.

Caci oriunde te-ai ascunde

Ea la suflet tot patrunde

Si frumos daca ai fii

Tot pe tine te-as iubi De urat de ai fii Date daq nu mai zimbiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu